Punimet e brendshme të Frisbo

Takoni ekipin e Frisbo-s dhe mësoni rreth historisë që qëndron pas përpjekjes sonë për të arritur përmbushjen e vërtetë të tregtisë elektronike pa kufij.

Qellimi jone

Në Frisbo, ne besojmë se logjistika e tregtisë elektronike duhet të jetë e thjeshtë dhe pa kufij. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë përmbushjen si shërbim për tregtarët në internet duke lidhur qendrat lokale të përmbushjes në një rrjet të integruar që sinkronizohet në mënyrë të përsosur me të gjitha platformat dhe tregjet e tregtisë elektronike.

Misioni ynë është t'u mundësojmë të gjitha ndërmarrjeve të tregtisë elektronike, pavarësisht nga shkalla e tyre, të arrijnë menjëherë dhe pa probleme klientët e tyre pa telashet e menaxhimit të logjistikës.

Rrjeti ynë i mbi 50 qendrave të përmbushjes në të gjithë Evropën është integruar pa probleme në një platformë gjithëpërfshirëse përmbushjeje që fuqizon dyqanet online të ruajnë produktet e tyre në disa lokacione, t'i sinkronizojnë ato me kanale të shumta shitjesh dhe të ofrojnë dërgesë ditën tjetër përmes përdorimit të shërbimeve lokale të korrierit.

Ne vlerësojmë thjeshtësinë dhe kuptojmë rëndësinë e kohës për sipërmarrjet e tregtisë elektronike. Prandaj, ne prezantojmë vazhdimisht integrime plug & play për të mundësuar që çdo dyqan online të lidhet pa probleme me platformën tonë të përmbushjes, pavarësisht nga platformat e tregtisë elektronike ose tregjet e përfshira.

Ekipi ynë

Ne nuk jemi thjesht një grup logjistikësh dhe specialistësh të teknologjisë - ne jemi një skuadër individësh të pasionuar me aftësi të çmendura dhe perspektiva unike. Ne mund të kemi role të ndryshme, por të gjithë jemi në të njëjtën faqe kur bëhet fjalë për të ndihmuar tregtarët e tregtisë elektronike të kenë sukses në këtë botë të çmendur. Plus, ne jemi një bandë e adhuruesve të kafshëve - kafshët tona shtëpiake shpesh vijnë në takimet tona virtuale, duke parë se jemi të shpërndarë në të gjithë Evropën. Mos u habitni nëse dëgjoni një mjaullimë ose një leh gjatë një telefonate!

Njihuni me ekipin Frisbo

 • Bogdan Colceriu

  Bogdan Colceriu

  Chief Executive Officer

 • Vlad Tarziu

  Vlad Tarziu

  Chief Operational Officer

 • Dana Gate

  Dana Gate

  Chief Commercial Officer

 • Laura Frincu

  Laura Frincu

  Chief Fulfillment Officer

 • Floris Stoica-Marcu

  Floris Stoica-Marcu

  Chief Technical Officer

 • Radu Iuhas

  Radu Iuhas

  Chief Product Officer

 • Ana Arghire

  Ana Arghire

  Chief Marketing Officer

 • Razvan Avram

  Razvan Avram

  Digital Product Lead

 • Zsolt Kiss

  Zsolt Kiss

  Business Development Manager

 • Elena Dejanović

  Elena Dejanović

  Expansion Manager

 • Barbara Owczarzy

  Barbara Owczarzy

  Sales Representative

 • Aleksandra Kubicka

  Aleksandra Kubicka

  Market Access Manager

Në Frisbo, ne i japim përparësi teknologjisë, shkallëzueshmërisë dhe logjistikës fleksibël. Qëllimi ynë përfundimtar është të krijojmë një botë ku të gjithë shitësit e tregtisë elektronike mund të lundrojnë dhe zgjerohen në çdo treg pa stresin e shtuar për të kuptuar se si ta bëjnë këtë.

Bogdan Colceriu, CEO

View Job Openings

Romania

 • Product & Engineering

  Software Engineer - Core team

  Apply now
 • Product & Engineering

  Software Engineer - Ecommerce team

  Apply now
 • Customer Support

  Customer Technical Support

  Apply now
 • Customer Support

  Customer Service Rep

  Apply now

Bulgaria

Spain / Portugal