Внатрешната работа на Фризбо

Запознајте го тимот на Фризбо и дознајте за приказната зад нашата потрага да постигнеме вистинско исполнување на е-трговија без граници.

Нашата цел

Во Frisbo, веруваме дека логистиката за е-трговија треба да биде едноставна и без граници. Затоа нудиме исполнување како услуга на онлајн трговците со поврзување на локалните центри за исполнување во една интегрирана мрежа која беспрекорно се синхронизира со сите платформи и пазари за е-трговија.

Нашата мисија е да им овозможиме на сите претпријатија за е-трговија, без разлика на нивниот обем, брзо и непречено да стигнат до своите клиенти без мака за управување со логистиката.

Нашата мрежа од над 50 центри за исполнување низ Европа е беспрекорно интегрирана во сеопфатна платформа за исполнување која им овозможува на онлајн продавниците да ги складираат своите производи на неколку локации, да ги синхронизираат со повеќе канали за продажба и да обезбедат испорака до следниот ден преку користење на локални курирски услуги.

Ја цениме едноставноста и го разбираме значењето на времето за потфати за е-трговија. Затоа, ние постојано воведуваме интеграции plug & play за да и овозможиме на секоја онлајн продавница беспрекорно да се поврзе со нашата платформа за исполнување, без оглед на вклучените платформи за е-трговија или пазари.

Нашиот тим

Ние не сме само куп логисти и технолошки гикови - ние сме тим од страсни поединци со луди вештини и уникатни перспективи. Можеби имаме различни улоги, но сите сме на иста страна кога станува збор за помагање на трговците со е-трговија да успеат во овој луд свет. Плус, ние сме еден куп љубители на животни - нашите миленици честопати доаѓаат на нашите виртуелни состаноци, гледајќи дека сме расеани низ цела Европа. Немојте да се изненадите ако слушнете мјаукање или лаење за време на повик!

Запознајте го тимот на Фризбо

 • Bogdan Colceriu

  Bogdan Colceriu

  Chief Executive Officer

 • Vlad Tarziu

  Vlad Tarziu

  Chief Operational Officer

 • Dana Gate

  Dana Gate

  Chief Commercial Officer

 • Laura Frincu

  Laura Frincu

  Chief Fulfillment Officer

 • Floris Stoica-Marcu

  Floris Stoica-Marcu

  Chief Technical Officer

 • Radu Iuhas

  Radu Iuhas

  Chief Product Officer

 • Ana Arghire

  Ana Arghire

  Chief Marketing Officer

 • Razvan Avram

  Razvan Avram

  Digital Product Lead

 • Zsolt Kiss

  Zsolt Kiss

  Business Development Manager

 • Elena Dejanović

  Elena Dejanović

  Expansion Manager

 • Barbara Owczarzy

  Barbara Owczarzy

  Sales Representative

 • Aleksandra Kubicka

  Aleksandra Kubicka

  Market Access Manager

Во Frisbo, приоритет ни е технологијата, приспособливоста и флексибилната логистика. Нашата крајна цел е да создадеме свет каде што сите продавачи на е-трговија ќе можат да се движат и да се прошират на кој било пазар без дополнителен стрес да дознаат како да го направат тоа.

Bogdan Colceriu, CEO

View Job Openings

Romania

 • Product & Engineering

  Software Engineer - Core team

  Apply now
 • Product & Engineering

  Software Engineer - Ecommerce team

  Apply now
 • Customer Support

  Customer Technical Support

  Apply now
 • Customer Support

  Customer Service Rep

  Apply now

Bulgaria

Spain / Portugal