Fillo të shesësh më shpejt dhe më lirë në tregje të reja. Përfito nga një rrjet furnizimesh Evropian, me dorëzim brenda ditës tjetër në BE.

Furnizim ndërkufitar për porositë e dyqanit tënd në internet, nga magazinimi deri te marrja, paketimi dhe transporti, të gjitha në një shërbim të vetëm.

Markat dhe shitësit kryesorë me pakicë punojnë tashmë me ne.

Zgjerimi në tregje të reja nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë.

Kap një nivel tjetër me furnizimet pa kufij.

 

 • Frisbo Magazinim

  Magazinim

  Inventari yt merret dhe ruhet në mënyrë të sigurt në rrjetin tonë të magazinave.

 • Frisbo Merr dhe paketo

  Merr dhe paketo

  Sa here artikujt e tu shiten, merren automatikisht dhe paketohen në mënyrë ekonomike nga një staf i trajnuar.

 • Frisbo Dorëzimi brenda ditës tjetër

  Dorëzimi brenda ditës tjetër

  Algoritmet tona i njohin të gjithë korrierët e transportit dhe truket e tyre, ndaj nuk është nevoja t'i dish edhe ti.

Magazino kudo, shit kudo.

52 Rrjeti i magazinave Frisbo
30 Dorëzimi brenda ditës tjetër
Bëhu një partner magazinimi

Integrimet

Frisbo sinkronizon përsosmërisht të gjitha kanalet e tua të shitjes që të mund të menaxhosh dhe të gjurmosh lehtësisht porositë e tua nga një vend i vetëm.

Si të përfitosh nga Frisbo

 • Integrimet e dyqanit

  Integrimet e dyqanit

  Të gjitha kanalet e tua të shitjes sinkronizohen automatikisht në një panel furnizimesh që të mund të menaxhosh dhe të gjurmosh lehtësisht porositë dhe stokun nga një vend i vetëm.

 • Pritja e inventarit

  Pritja e inventarit

  Produktet e tua shkojnë nga furnitori drejt në rrjetin tonë të magazinave dhe e gjitha që ti sheh janë porositë në dalje dhe fitimet në hyrje.

 • Menaxhimi i inventarit

  Menaxhimi i inventarit

  Mund ta kontrollosh stokun tënd nga një vend i vetëm dhe disponueshmëria e produkteve të tua përditësohet në kohë reale në mënyrë që të mund të bësh furnizimet para se të mbarojë.

 • Faturimi i klientit

  Faturimi i klientit

  Faturat lëshohen në emrin e kompanisë tënde dhe klientët marrin një përvojë të plotë të markës tënde.

 • Lëshimi i AWB

  Lëshimi i AWB

  Gjithmonë do të kesh një pamje të përgjithshme të drejtëpërdrejtë se ku ndodhen porositë e tua që të mund ta ndash me klientët e tu në kohë reale.

 • Merr dhe paketo

  Merr dhe paketo

  Në momentin që bëhen porositë, stafi ynë i trajnuar i magazinave njoftohet për të marrë shpejt artikujt që duhen paketuar mirë dhe dërguar në mënyrë të sigurt.

 • Marrëdhënia me korrierin

  Marrëdhënia me korrierin

  Mos u shqetëso të menaxhosh korrierët. Merremi ne me gjithçka për ty, nga negocimi i tarifave deri te kujdesi që çdo porosi të mbërrije te klientët e tu.

 • Menaxhimi i kthimeve

  Menaxhimi i kthimeve

  Kujdesemi gjithashtu për riqarkullimin e artikujve të kthyer sërish në fluksin e inventarit në mënyrë që asgjë të mos mbetet jashtë apo e pallogaritur.

 • Asistenca ndaj klientit

  Asistenca ndaj klientit

  Ekipi ynë, i përberë nga njerëz të vërtetë, është i gatshëm të të ndihmojë kur ti, porositë e tua apo klientët e tu bllokohen ose kur nevojitet asistencë.

Shit më shumë, në tregje të reja me furnizime pa kufi të porosive dhe logjistikë inteligjente

 

Plotëso formularin për të një ofertë të personalizuar.

Request a demo

Frisbo Contact Form Background