Почнете да продавате побрзо и поевтино, на нови пазари.

Искористете ги придобивките од европска мрежа за дистрибуција и испораки еден ден по нарачката во ЕУ.

Водечките брендови и трговци на мало веќе работат со нас.

Проширувањето на нови пазари никогаш не било толку лесно.

Преминете на следното ниво со дистрибуција без граници.

 • Frisbo Складирање

  Складирање

  Вашиот инвентар безбедно се прима и се чува во нашата мрежа на складишта.

 • Frisbo Наоѓање и пакување

  Наоѓање и пакување

  Секогаш кога ќе продадете некој производ, нашиот обучен персонал автоматски го пронаоѓа и економично го пакува.

 • Frisbo Испорака еден ден по нарачката

  Испорака еден ден по нарачката

  Нашите алгоритми ги познаваат сите курирски служби и како тие функционираат, за да не морате вие да се грижите за тоа.

Складирајте насекаде, продавајте секаде.

52 Мрежа на складишта Frisbo
30 Испорака еден ден по нарачката
Станете партнер за складирање

Интеграции

Frisbo беспрекорно се синхронизира со сите ваши канали за продажба за да можете лесно да управувате со нарачките и да ги следите на едно место.

Како да го извлечете максимумот од Frisbo

 • Интеграција на продавници

  Интеграција на продавници

  Сите ваши канали за продажба автоматски се синхронизираат во една контролна табла за дистрибуција за да можете лесно да управувате и да ги следите нарачките и залихите на едно место.

 • Прием на инвентар

  Прием на инвентар

  Вашите производи од снабдувачот одат директно во нашата мрежа на складишта, па ќе гледате само како нарачките течат, а профитот се влева.

 • Управување со инвентарот

  Управување со инвентарот

  Имате увид во состојбата на залихите на едно место, а достапноста на производите се ажурира во реално време за да може да ги дополните пред да се потрошат.

 • Фактурирање на клиентите

  Фактурирање на клиентите

  Фактурите се издаваат во име на вашата фирма за клиентите да имаат целосно потрошувачко искуство со вашиот бренд.

 • Издавање документација за пренесување товар по воздушен пат (AWB)

  Издавање документација за пренесување товар по воздушен пат (AWB)

  Секогаш имате преглед во живо каде се наоѓаат вашите нарачки за да може да го споделите со клиентите во реално време.

 • Наоѓање и пакување

  Наоѓање и пакување

  Кога ќе се направи некоја нарачка, обучениот персонал во складиштето добива известување за да може производите брзо да се најдат, уредно да се спакуваат и безбедно да се испратат.

 • Однос со курирската служба

  Однос со курирската служба

  Не грижете се за курирските служби. Ние ќе се погрижиме за сѐ во ваше име, од преговарање за цените до осигурување дека секоја нарачка ќе стигне до потрошувачот.

 • Управување со враќања

  Управување со враќања

  Се грижиме и за повторно ставање во промет на вратените производи за ништо да не остане нерегулирано.

 • Корисничка поддршка

  Корисничка поддршка

  Нашиот тим од вистински луѓе ви стои на располагање за да ви помогне кога вие, нарачките или потрошувачите ќе наидете на проблем и ви треба помош.

Откако соработувавме со неколку дистрибутери од Европа и САД, имаме високи очекувања за ваквите услуги. Frisbo ги надмина тие очекувања. Михаи Алдеа, менаџер на синџирот за набавки и снабдување Bitdefender

Mihai Aldea, Acquisition and Supply Chain Manager Bitdefender

За компанија како што е Arobs, одлуката да се делегираат логистичките услуги за брендовите за поделба на дистрибуцијата донесе долг процес на проценка на ризик. Од денешна гледна точка, се прашуваме како порано не сме ги виделе очигледните придобивки. Овидиу Бојан, извршен директор на Arobs

Ovidiu Bojan, Executive Director Arobs

Working with Frisbo enabled us to deliver Xiaomi branded products to CEE customers within 24 hours and open up to new markets in up to 30 days, making it a great tool for us to grow rapidly.

Tymoteusz Wiśniowski, COO ROLV Group sp. z

Продавајте повеќе, на нови пазари, со дистрибуција на нарачките без граници и со паметна логистика

 

Пополнете го формуларот за да добиете понуда приспособена за вас.


И ние ја сакаме приватноста, па ќе ги користиме вашите податоци само за да ве известуваме за производите кои би можеле да ви го подобрат бизнисот.
Можете да ја откажете претплатата во секое време. За повеќе информации, прегледајте ја нашата политика за приватност.


Ако кликнете на „Поднеси“ подолу, се согласувате да му дозволите на Frisbo да ги чува и обработува личните податоци доставени погоре за да ги добивате бараните содржини.

 

 

Побарајте демонстрација

Frisbo Contact Form Background